fredag 1 januari 2010

Nyår!

Gårdagskvällen var enormt händelserik. Det hände faktiskt så pass mycket att det skulle vara omöjligt att skriva om allt, men här kommer en snabb sammanfattning. Kvällen i ord:

Fetaostmisslyckande, sjuprocentsbål, vitryssdrinkar, masker, Ledin, kids, handledsuppvärmningstortyr, fejkslaggis, armbrytning, raketsubstitut, demaskering, starkglöggsrus, "whitskey", åttapacksutlovande, armhävningstävling, maskrosvin, pizzaläggning, buggkungen, efterfeststädning, holmgång, hemgång.

Jag tror att kvällen beskrivs bäst med ett välkänt AT citat: "Det bästa med såna här kvällar är att man får prata 100% skit istället för de vanliga 80%". Men eftersom det fanns starkvinsglögg med i bilden så var det nog snarare 110% skit.

Förövrigt så dansade jag faktiskt igår. Det var första gången på över 12 år, men takterna satt i! ...eller inte (har det funnits några takter i kroppen överhuvudtaget?).

I morse då vi gick dit för att städa så möttes vi av den välbekanta doften av fylla, öl, slaggis och ångest. En påminnelse om att 2009 nu hörde till det förgångna.

Fridens liljor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar